POWER van oud naar nieuw

van oud naar nieuw

Op de overgang van 2021 naar 2022 berichten wij over iets dat we afsluiten namelijk het vertrek van een bestuurslid. Maar gelukkig hebben ook iets nieuws te melden namelijk dat we een nieuw bestuurslid mogen verwelkomen. Een overgang als het ware van oud naar nieuw.
Niet voordat we u een hele fijne en warme Kerst hebben toegewenst. Voor 2022 wensen wij u veel vitale dagen waarin we onze veerkracht weer zullen en kunnen tonen. Blijf gezond!

Dag POWER-mensen,
Ongeveer 5 jaar geleden zei ik tijdens een interview: ‘Je moet jezelf steeds weer opnieuw uitvinden. Dat moet als je 38 bent, maar ook als 65 bent’. Toen ik dat teruglas dacht ik, ja dat klopt nog steeds en ja het klopt ook als je 70 bent. Dat ben ik nu bijna en dat vind ik een grote mijlpaal: 70 jaar en gezond!
Ook een moment waarop je je tijd en activiteiten weer eens onder een vergrootglas legt. Je vraagt je af, ik vroeg me af of ik iets wil veranderen en wat dan?
Een daar waren de oh zo bekende woorden/vragen van POWER Veerkracht op Leeftijd: Wat wil ik? Wat kan ik? Met wie voel ik me verbonden? Wat geeft mij energie? Waarvoor ga ik me inzetten? Hihi, misschien moet ik eens een POWER-workshop gaan volgen????
Nee, het tegenovergestelde is het geval. Ik ga na jaren met veel plezier voor POWERVoL te hebben gewerkt het bestuur verlaten.
Ik ben ongeveer 7 jaar actief geweest voor POWER, eerst als projectleider en begeleider van POWER Ede en daarna heb ik vele taken verricht, meestal zaken rondom communicatie en PR, als algemeen bestuurslid. Het afgelopen jaar zijn vrijwel alle PR middelen vernieuwd en kan ik met een voldaan gevoel terugkijken. Het was een drukke tijd én een mooi proces. We staan met zijn allen mooi op de foto, op de website en in de brochures stralen we onze positieve blik uit.
Zo blijf ik zelf ook kijken naar mijn toekomst: positief, met energie en nieuwe plannen. Nu ga ik me meer bezig houden met vragen rondom seniorenhuisvesting maar er komen vast ook nog andere bloemen op mijn pad. Die ga ik dan wel plukken.
Met een heerlijke afscheidslunch, veel mooie woorden en leuke herinneringen, bloemen en andere cadeautjes nam ik van het bestuur op 16 december j.l. afscheid.

Ik dank jullie allen voor al die mooie gesprekken, die prachtige ontmoetingen, die leerzame momenten, die fijne samenwerking in het bestuur.
Wat meer uit het zicht maar zeker niet uit het hart: POWERVoL, alle POWER mensen het ga jullie goed.

Tot ziens, Anja van Rijswijk.

 

Hallo POWER-mensen,
Ik ben Ine van Emmerik, 62 jaar oud en eeuwig nieuwsgierig. Dat bracht me een veelzijdige loopbaan en een aantal studies. Ik studeerde o.a. rechten en psychologie en werkte in verschillende bedrijven als organisatieontwikkelaar. De laatste twintig jaar doe ik dat in een eigen bedrijf dat ik Extravaleren heb gedoopt, mijn eigen werkwoord voor “leren van wat je doet en wat je geleerd hebt weer in de praktijk brengen”. Dat doe je nooit alleen, maar altijd in ontmoeting met anderen. Naarmate ik ouder word is dat alleen maar meer van belang. Precies waar het bij POWER ook om gaat. Daarom zal ik graag mijn kennis en ervaring inbrengen om POWER weer een stukje verder te brengen dan het nu al is.